Medewerker werving & selectie

Amersfoort, 24 uur

Solliciteren

Heb je overtuigingskracht en weet je functies op een juiste en aantrekkelijke manier in de markt te zetten? Ben je een echte recruiter en in staat de beste mensen aan te trekken? Ben je administratief en procesmatig sterk, creatief, innovatief en dienstverlenend ingesteld?
Dan ben jij misschien wel onze nieuwe HR collega!

Het betreft een vaste, parttime functie op onze vestiging in Amersfoort. De functie is voor 24 uur per week, waarbij je in elk geval donderdag werkt. Andere dagen zijn in overleg te bepalen.

 

JOUW ROL

Als medewerker werving & selectie ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de werving en selectie procedure. Je stelt de vacatureteksten op (in afstemming met betreffende manager), zorgt voor een juiste arbeidsmarktbenadering en hunt de juiste kandidaten, maakt een eerste selectie van sollicitanten en plant en voert gesprekken. Je interpreteert het assessment en bij een goed gevolg stel je, in overleg, een arbeidsvoorwaardenvoorstel op en verzorg je een nette afronding van de procedure.
Je bent daarnaast verantwoordelijk voor de functie- en competentieprofielen, werkt samen met je HR collega’s aan diverse HR projecten en ondersteunt waar nodig op het gebied van interne communicatie, toepassing HR procedures, contractadministratie, etc.
In 2017 zijn we begonnen met het opzetten van een Academy t.b.v. de ontwikkeling van medewerkers. Samen met je HR collega’s werk je aan de doorontwikkeling hiervan, met voor jou in het bijzonder de onboarding voor nieuwe medewerkers.

 

BEN JIJ ONZE MEDEWERKER WERVING & SELECTIE?

Om deze rol goed in te kunnen vullen, verwachten we van jou een grote mate van zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en een dosis enthousiasme. Je vindt gemakkelijk aansluiting bij collega’s en weet je op een zelfverzekerde manier te presenteren. Je weet je snel als een volwaardige gesprekspartner op te stellen, zowel intern als in sollicitatiegesprekken.

Wat heb je in huis:

 

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER

Naast een marktconform salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 

OVER ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de agile en LEAN methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega's, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.

 

Ja, ik heb interesse!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling HR via 033 - 479 82 00 of hr@anva.nl.

Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.

Waar wacht je nog op?

Acquisitie naar deze vacature is niet nodig en niet gewenst.

 

keywords: recruiter, recruitment, werving, selectie, intercedent, HR, personeel

Solliciteer direct via het onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens


CV en motivatie


Upload motivatie (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....
Upload CV (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....

Waar heeft u onze vacature gevonden?WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Jaco Jaco
Jeroen Jeroen
John John