Medewerker Support

Amersfoort 32-40 uur

Solliciteren

Vind jij het een uitdaging om klanten optimaal te ondersteunen? Ben je communicatief vaardig en kun je door de juiste vragen te stellen snel tot de essentie komen? Vind je het leuk om je te verdiepen in alle ins en outs van de ANVA software? Dan ben jij onze nieuwe medewerker support!

Het betreft een vaste functie voor 32-40 uur per week op onze vestiging in Amersfoort.

 

JOUW ROL

Als medewerker Support ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je beantwoordt hun vragen over het werken met de ANVA-applicaties, zowel online als via de telefoon. Dat betekent dat je, soms diepgaande, kennis hebt van de software en je het leuk vindt om te zoeken naar een oplossing. Je staat hiervoor ook dagelijks (met je team) in contact met de engineers van het development-team. Je werkt in teamverband en bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een optimale dienstverlening én klantenservice. De antwoorden die je klanten geeft leg je vast in onze knowledge base zodat ook andere klanten van jouw kennis kunnen profiteren.

Werken op de afdeling Support is werken in een levendige, dynamische omgeving. Wij zijn volop in beweging en we spelen steeds in op de behoeften van onze klanten. Wij verwachten van jou dat je hierover meedenkt en input levert.

 

Keywords: klantenservice, servicedesk, support, helpdesk

 

BEN JIJ ONZE NIEUWE MEDEWERKER SUPPORT?

Wat heb je in huis:

 

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER

 

OVER ANVA

Vol trots maakt ANVA ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. We werken bij ANVA agile, volgens de scrum-methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega's, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen.

 

JA, IK HEB INTERESSE!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Vedder (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl.
Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.

Acquisitie naar deze vacature is niet nodig en ook niet gewenst.

 

Solliciteer direct via het onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens


CV en motivatie


Upload motivatie (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....
Upload CV (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....

Waar heeft u onze vacature gevonden?WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Henri Henri
Petra Petra
Sander Sander