Managementinformatie


Blijf ‘in control’

Inzicht in het rendement van uw organisatie zorgt ervoor dat u in ‘control’ blijft. Zo houdt u focus op uw resultaten en werkprocessen. ANVA kent diverse soorten management informatie op verschillende onderdelen. Van dashboard op informatie uit de Backoffice, tot rapportages op CRM data.

ANVA geeft u inzicht in managementinformatie in allerlei vormen (zoals productie, omzet, statistieken, wachtbestand) en vanuit verschillende gezichtspunten. Met enkele simpele muisklikken splitst u de getoonde informatie uit naar bijvoorbeeld producenten of maatschappijen.

 

DASHBOARDS

U kunt ook u een selectie maken van de gegevens die worden getoond, bijvoorbeeld alleen gegevens voor een specifieke hoofdbranche. De software kan gegevens daarnaast grafisch weergeven in de vorm van dashboards en diagrammen. Zo krijgt u inzicht in bijvoorbeeld een overzicht van de polisdichtheid en de registratie van de provisie.

 

RAPPORTAGES

Ook kunt u door middel van rapportages meer inzicht krijgen in uw klantgegevens zodat u hier op in kunt spelen, kunt optimaliseren of gebruiken als input voor de campagnemanager. Zo kunt u bijvoorbeeld een rapportage maken van uw top 10 klanten met hun maandelijkse opbrengst aan inkomsten (bij abonnementen), of een overzicht van de klanten die nog geen reisverzekering hebben en van de klanten die de afgelopen maand een bepaald product hebben afgesloten.

De mogelijkheden zijn ruimschoots aanwezig om u verder te helpen met inzicht en kennis van uw organisatie en klanten.

 

NIEUW: ANVA ANALYTICS

ANVA ontwikkelt momenteel ANVA Analytics, een nieuw platform voor uw management informatie, met interactieve dashboards en uitgebreidere analysemogelijkheden. 

Meer informatie over ANVA Analytics

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons