Een nieuwe BI-oplossing

HippoLine is een data- en business intelligence specialist met twaalf jaar ervaring in de verzekerings- en hypothekenmarkt. Met hun overzichtelijke dashboards krijg je snel zicht en grip op je eigen organisatie. Veel intermediairs en serviceproviders werken al met HippoLine.

Samen hebben ANVA en HippoLine veel kennis van de verzekeringsbranche en de uitdagingen die bij jou spelen. Bovendien koppelt HippoLine met andere databronnen voor nog meer inzicht. Ook zijn ze als geen ander in staat om specifieke wensen te vertalen in maatwerk oplossingen.

 

Hoe ziet de oplossing eruit?

HippoLine gaat in samenwerking met ANVA een compleet nieuwe en betere BI-oplossing bieden. HippoLine wordt toegankelijk via ANVA Hub middels een koppeling die speciaal voor deze samenwerking wordt ontwikkeld. Door middel van verschillende dashboards kun je beschikken over een complete dwarsdoorsnede van jouw organisatie met alle relevante informatie. Deze dashboards werken veel eenvoudiger, sneller en intuïtiever dan voorheen.

Bekijk het webinar over de oplossing

Mirjam van Kooten van HippoLine vertelt je meer en laat in de demo verschillende mogelijkheden van de oplossing zien. Kijk hieronder het webinar terug.

Interesse in deze datakoppeling?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief