KvK Koppeling


Snel, efficiënt en nauwkeurig

Het invoeren van bedrijfsgegevens van nieuwe zakelijke relaties is een tijdrovende klus. Om dit proces sneller en eenvoudiger uit te voeren heeft ANVA CRM een koppeling met de database van de Kamer van Koophandel. Hiermee zoekt u rechtstreeks in de database van de KvK en kunt u relevante gegevens direct overnemen in uw dossier.

Een beperkte invoer, zoals bedrijfsnaam en plaats, volstaat om zaken als KvK-nummer, bedrijfsactiviteit, adresgegevens en het al dan niet failliet zijn, toe te voegen aan uw ANVA CRM dossier. Zo kunt u uw relatiegegevens eenvoudig verrijken op basis van het registratienummer of een registratierapport opvragen door (een deel van) de bedrijfsnaam en de woonplaats in te geven. Ook kunt relatiegegevens verrijken met SBI-codes, zodat u precies weet in welke branche klanten en prospects actief zijn.

De KvK-koppeling is een prepaid service. Om hiervan gebruik te kunnen maken, koopt u een tegoed bij ANVA. Dit tegoed kan ook worden gebruikt voor ANVA’s SMS-koppeling.

Wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met onze afdeling Verkoop via 033 – 479 82 00. U kunt ook direct een prepaidtegoed voor deze dienst bestellen door te mailen naar verkoop@anva.nl.

 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons