Koppeling hypotheken


Uw contractoverzicht compleet en up to date

ANVA CRM beschikt over koppelingen met hypotheekadviesapplicaties, Figlo en Adviesbox en een koppeling met de informatieservice van Nationale Hypotheekbond. Vanuit de adviesapplicaties kunt u hypotheekcontracten inlezen via HDN. Nationale Hypotheekbond signaleert verborgen kansen in uw portefeuille.

HYPOTHEEKADVIESPAKKETTEN

ANVA CRM heeft een koppeling met zowel Figlo als Adviesbox. Het voordeel van deze koppeling is dat in deze externe applicaties gebruik wordt gemaakt van uw eigen klantdata. Het uiteindelijke hypotheekcontract kunt u vervolgens via HDN vanuit het adviespakket inlezen in uw eigen dossier. Uw dossier is zo altijd op orde, dubbel invoeren is verleden tijd en u verkleint hiermee de kans op fouten.

NATIONALE HYPOTHEEKBOND

Dankzij de koppeling met de service van Nationale Hypotheekbond wordt u dagelijks geattendeerd op de verborgen kansen in uw portefeuille. In handige overzichten kunt u bijvoorbeeld zien welke klanten kunnen besparen door over te sluiten, besparen op hun overlijdenrisicoverzekering of voor welke klanten de rentevast periode binnenkort afloopt. Zo weet u altijd als eerste dat uw klant geld kan besparen en kunt u hier proactief actie op ondernemen door in contact te komen met uw klant voordat de concurrentie dat doet.

 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons