Junior systeem- en netwerkbeheerder

Amersfoort, 40 uur

Solliciteren

Ben jij een oplossingsgerichte doener met oog voor kwaliteit? Ben je hulpvaardig, toegankelijk en kun je daarin ook duidelijk je grenzen aangeven? Vind je het leuk om naast jouw primaire beheertaken en projecten nauw betrokken te zijn bij de verdere professionalisering van onze organisatie?

Dan zou jij wel eens onze nieuwe systeembeheerder én netwerkbeheerder kunnen zijn! Het betreft een fulltime functie op onze vestiging in Amersfoort.

 

JOUW ROL

Binnen het team ICT Services dat bestaat uit 10 personen ben jij onze junior systeem- en netwerkbeheerder. Je bent samen met je directe collega’s verantwoordelijk voor de technische infrastructuur, de besturings- en applicatiesoftware van ruim 165 werkplekken (zowel intern als telewerkplekken) en ruim 300 (virtuele) servers. Het betreft hier 'alleen' de werkplekken van jouw collega's en dus niet van onze klanten extern.

Jij bent, met het team, verantwoordelijk voor hét technische hart van ANVA en zorgt er voor dat de verschillende ICT systemen zo goed mogelijk functioneren. Je probeert problemen bij jouw collega’s te voorkomen. Mochten zich onverhoopt tóch gebruikersproblemen voordoen dan ben jij er voor de ondersteuning, los jij het op en begeleid je collega's bij wijzigingen. Ook het uitvoeren van projecten voor onderhoud, upgrading en uitbreiding van de bestaande systeemomgeving behoren tot jouw taken. We zitten middenin de transitie naar cloudoplossingen. Je werkt nauw samen met de applicatiebeheerders en samen zorgen jullie voor een optimale werkwijze én output. Je monitort de lopende licenties, systeemsoftware, hardware en contracten met leveranciers, registreert afwijkingen en mogelijkheden tot verbetering en/of kosten optimalisatie. Je legt verantwoording af en doet verbetervoorstellen aan de lijnmanager.

 

BEN JIJ ONZE SYSTEEM- EN NETWERKBEHEERDER?

Wat heb jij in huis:

 

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER

Naast een marktconform salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 

OVER ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de agile en LEAN methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega's, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze werkwaarden Altijd Helder, Samen, Leren Loont en Persoon Gedreven zijn hierin onze leidraad.

Ja, ik heb interesse!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Vedder (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl.

Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.

Waar wacht je nog op?

Solliciteer direct via het onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens


CV en motivatie


Upload motivatie (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....
Upload CV (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....

Waar heeft u onze vacature gevonden?WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Justin Justin
Petra Petra
Liesbeth Liesbeth