Het gebruik van ICT-systemen en zeker de aansluiting daarvan op internet brengt naast een heleboel voordelen, ook een aantal risico’s met zich mee; van virussen tot sabotage en industriële spionage. Gegevensbescherming is dus absolute noodzaak. Ook voor ANVA, want er lopen immers grote hoeveelheden data van onze gebruikers via onze systemen. Onze klanten verwerken samen meer dan 17 miljoen polissen in hun individuele ANVA-applicaties. Daarom hebben wij informatiebeveiliging in onze bedrijfs- en ontwikkelprocessen verankerd.


ISO 27001

Wij zijn trotse bezitter van een ISO 27001-certificaat. Dit zegt veel over onze werkwijze, want de bescherming van informatie en gegevens is hiermee verankerd in onze werkprocessen. Het ISO-certificaat bevestigt dat wij die processen netjes op orde hebben en dat je data bij ons in goede handen zijn. Onze processen zijn vastgelegd in een Information Security Management Systeem (ISMS) en worden periodiek getoetst

DownloadISO27001PDF


Privacy Statement

Privacy is een belangrijk onderdeel in het ISO 27001-certificaat. Daarom hebben we in een korte verklaring weergegeven hoe we bij ANVA omgaan met de verwerking van informatie in het algemeen en persoongegevens in het bijzonder. Deze verklaring, Privacy Statement genoemd, is voor iedereen bedoeld die met ANVA te maken heeft: medewerkers, klanten, leveranciers en andere belanghebbenden.
Download het Privacy Statement


AVG

Wij zorgen ervoor dat onze oplossingen geen belemmering zijn voor onze gebruikers om aan de AVG te voldoen.

Onze oplossingen worden hier continue actueel op gehouden. Omdat wij persoonsgegevens voor onze klanten verwerken leggen wij afspraken hierover vast in een verwerkersovereenkomst. Aan onze verwerkersovereenkomst is een dynamische bijlage gekoppeld. Hierin worden de specifieke verwerkingsactiviteiten beschreven die horen bij de verschillende producten en diensten die onze klanten afnemen. Deze bijlage is dynamisch gemaakt zodat iedereen altijd over een actueel overzicht beschikt.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief