ANVA Hub

Slim werken in de cloud met ANVA Hub


ANVA’s beweging naar de cloud wordt concreet zichtbaar op ANVA Hub, ons nieuwe cloudplatform. Hoewel het nog volop in ontwikkeling is en blijft, zijn er intussen al klanten die delen van ANVA Hub gebruiken. Wat betekent die beweging naar de cloud voor u?

WAT IS ANVA HUB?

ANVA Hub is een cloudplatform dat bestaat uit microservices. Dit zijn losse stukjes software die apart van elkaar gebouwd en onderhouden worden. Deze techniek zorgt ervoor dat we kunnen blijven innoveren en het biedt diverse voordelen die we verderop in dit artikel belichten.

De meeste nieuwe functionaliteit wordt alleen nog uitgeleverd via ANVA Hub. Oplossingen die nu al beschikbaar zijn op het platform zijn ANVA Rules, de ANVA Postbus en koppelingen als de HDN- en telefoniekoppeling. Daarnaast herbouwen we steeds meer functionaliteit uit onze bestaande applicaties op ANVA Hub, bijvoorbeeld de bestaande koppelvlakken middels API’s. Hierdoor is het ook gemakkelijker om softwarecomponenten van onze partners te integreren en te koppelen. Op die manier wordt ANVA Hub in de toekomst hét toegangsportaal voor uw ANVA-applicatie en een verbindende schakel in uw applicatielandschap.

 

SCHAALBAARHEID

Microservices zijn schaalbaar en daardoor kan ANVA Hub hogere performance bieden bij intensieve processen met grote volumes. Bij grote drukte, of wanneer er meer capaciteit nodig is voor een bepaald softwarecomponent, wordt er eenvoudig opgeschaald en in rustige periodes gebeurt precies het omgekeerde.

 

DUURZAAMHEID

Doordat de software opgebouwd is uit losse softwarecomponenten is het eenvoudiger om de software per component up-to-date te houden of te moderniseren. Hiermee zijn wij in staat om in te spelen op een snel veranderende wereld. De software is wendbaarder, robuuster en u bent verzekerd van een toekomstbestendige applicatie.

 

SECURITY

ANVA Hub draait in de cloud op de servers van Amazon Web Services (AWS). Zaken als beheer, beveiliging en onderhoud van deze servers zijn de verantwoordelijkheid van een zeer betrouwbare partij die alle expertise hiervoor in huis heeft en voldoet aan de wettelijke vereisten die DNB aan hosting stelt. U hoeft zelf geen releasesmeer te installeren. Wij zorgen ervoor dat uw software altijd up-to-date is en voldoet aan actuele securityeisen en wet- en regelgeving.

 

SNELHEID

De microservices worden onafhankelijk van elkaar doorontwikkeld, getest en uitgeleverd. We kunnen daardoor vaker en op verschillende momenten releasen. Dat releasen verzorgen wij voor u. Naast het feit dat u zo altijd beschikt over actuele software, blijft het onderhoud van de software voor ons beheersbaar en het kwaliteitsniveau op peil. U houdt daarbij zelf voldoende controle, zodat het de continuïteit van uw bedrijfsvoering niet in de weg zal staan.

 

WAT BETEKENT HET VOOR U?

Bestaande applicaties als ANVA 4/5 en ANVA CRM verdwijnen voorlopig niet. Natuurlijk blijven we ze nog onderhouden. Nieuwe functionaliteit voor de bestaande applicaties ontwikkelen we alleen als dat strikt noodzakelijk is, zoals dat bijvoorbeeld het geval was voor de aanpassingen in het kader van de AVG. 

Wilt u gebruik kunnen maken van alle nieuwe functionaliteit en profiteren van de voordelen die het cloudplatform biedt? Dan raden wij u aan om nu een overstap naar ANVA Hub te overwegen. Vroeg overstappen kan bovendien interessant zijn als u wilt participeren in de ontwikkeling. Besluit u om over te stappen op ANVA Hub? Dan is het goed om rekening te houden met het feit dat het kostenplaatje niet meer wordt berekend op basis van jaarlicenties per user, maar dat ANVA Hub een prijsmodel hanteert op basis van verbruik. 

Wij kunnen ons voorstellen dat u wilt weten welke impact deze verandering heeft voor uw bedrijfsvoering. Wij nodigen u daarom graag uit om met ons in gesprek te gaan. Heeft u hier interesse in? Neem contact met ons op via verkoop@anva.nl 

 

 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons