Digitaliseer eenvoudig uw formulierenstroom

Met de FinConnect-koppeling kunt u uw formulierenstroom gemakkelijk digitaliseren

Dankzij de koppeling tussen ANVA en FinConnect kunt u uw formulierenstroom met klanten gemakkelijk volledig digitaliseren. Door de koppeling kunt u eenvoudig gegevens in de digitale formulieren van FinConnect automatisch vullen met relevante gegevens uit ANVA. Ook kunt u automatisch een herinnering versturen wanneer u een formulier nog niet retour heeft ontvangen. 

Het aantal beschikbare formulieren is continu in ontwikkeling, mede in samenwerking met de aangesloten kantoren. FinConnect levert standaardformulieren voor onder andere:

  1. Particuliere schades
  2. Zakelijke schades
  3. SEPA-formulier
  4. UBO-verklaring

Maakt u gebruik van de software (iFile) van DDi? Dan kunnen retour ontvangen formulieren volledig automatisch verwerkt worden in het betreffende ANVA-dossier wanneer u de beschikking heeft over de DIPO-module (Digitale Postkamer).

 

Digitaliseer het proces van naverrekenen

Naast de formulierenstroom is het met de koppeling tussen ANVA en FinConnect ook mogelijk om het proces van naverrekenen te digitaliseren en te vereenvoudigen. Veel kantoren werken nog óf met papier óf met een invulbare pdf, waarbij dezelfde vragen soms meerdere keren worden gesteld. Met de koppeling kunt u op basis van een selectie uit ANVA ervoor zorgen dat er alleen relevante vragen aan uw klanten gesteld worden. Komen dezelfde vragen voor bij meerdere branches of combinaties van dekkingen? Dan wordt de vraag toch maar één keer gesteld. Daarnaast kunt u het proces van naverrekenen volledig online volgen via een dashboard.

 

Hoe kunt u de koppeling activeren?

De koppeling is een standaard functionaliteit binnen ANVA Backoffice en hoeft niet apart aangeschaft te worden. Om gebruik te maken van de koppeling hoeft u alleen de module slimme formulieren en / of naverrekenen af te nemen bij FinConnect. U kunt hiervoor contact opnemen met Rob van der Zwan via rob@finconnect.nl of telefonisch via 06-83013731.

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons