ANVA voor
Financieel adviseurs

Als intermediair bent u de schakel tussen verzekeraar en consument of zakelijke klant. Een goede relatie met uw klanten is essentieel voor uw bedrijf. Een compleet klantbeeld met actuele en relevante informatie is onmisbaar om die relatie te onderhouden en tussen de oren te blijven bij uw klant.

Bel 033 - 479 82 00 Demo aanvragen

Flexibele oplossingen voor de financieel adviseur die weet wat hij wil

De ene intermediair is de andere niet, daarom bieden we voor financieel advieskantoren drie verschillende pakketten aan. Ieder kantoor, groot of klein heeft zo de kans om de omslag te maken naar een servicegedreven werkwijze waar bij de klant altijd centraal staat. Het basispakket bevat uitsluitend ANVA CRM met daarin alle relevante klantgegevens, officetools zoals email, agenda en taken, aangevuld met eenvoudige workflows en koppelingen met hypotheekadvies software. Wilt u meer mogelijkheden voor contractbeheer en commerciële tools, zoals de campagnemanager, dan is de uitgebreidere variant ANVA voor Financieel Advies een betere keuze voor u. Tot slot bieden wij ook een pakket met daarin ANVA CRM gecombineerd met de bekende ANVA Backoffice. Ieder pakket biedt de mogelijkheid om optioneel Frontoffice modules zoals de Klantmap of een website aan te sluiten. 

  • Zet uw klant centraal en kies voor multi-channel klantbenadering
  • Efficiënter werken dankzij workflows en koppelingen met externe pakketten
  • Geschikt voor zowel hypotheken, verzekeringen als makelaardij
  • Drie verschillende pakketten, er is er altijd één die bij uw dienstverlening past

 

ANVA Pakketten

voor Financieel Adviseurs

Met de keuze uit onze twee verschillende pakketten heeft ieder kantoor, groot of klein, de kans om de omslag te maken naar een servicegedreven werkwijze waarbij de klant altijd centraal staat. Gebruikt u alleen CRM-oplossingen of kiest u voor uitbreidingen voor de polis- en de financiële administratie? Ieder pakket heeft de mogelijkheid om aanvullend de online klantmap te gebruiken.

Wilt u weten welk pakket voor u het meest geschikt is? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Neem contact met ons op

ANVA BackOffice

voor financieel adviseurs

De ANVA BackOffice is al jarenlang een betrouwbaar en bewezen oplossing voor financieel adviseurs. Onze software maakt uw werkzaamheden efficiënter en makkelijker. Van product- of polisadministratie en schadeafwikkeling tot prolongatie, boekhouding, fact...


Meer informatie

ANVA CRM

voor financieel adviseurs

De multi-channel tools in ANVA CRM ondersteunen uw online en offline contactmomenten en dankzij workflows verlopen deze processen zo efficiënt mogelijk. ANVA CRM biedt meer dan alleen dossiervorming en office-tools. De klantmap, hét online portaal voor ...


Meer informatie

Weet je niet precies wat je nodig hebt?

Bel of mail ons gewoon even!

033 - 479 8200 Mail ons

Maak uw pakket compleet
met onze aanvullende diensten

Onze consultants ondersteunen u graag

ANVA's dienstverlening gaat verder dan alleen het leveren van software. We helpen u graag zo goed mogelijk op weg en ondersteunen u om onze software zo efficient mogelijk in te zetten. Zo helpen onze consultants u met het optimaliseren van uw werkprocessen. Of het nu gaat om een bedrijfsscan, een complex implementatietraject, trainingen, een conversie of een adviestraject, wij helpen u graag verder. Omdat niet iedere ANVA-gebruiker hetzelfde is, bieden wij bovendien service op maat met onze Service Level Agreements (SLA's). En met Mijn ANVA nemen wij uw systeem en applicatiebeheer geheel uit handen.

Wij zijn trots op onze gebruikers