Ontmoet de makers van je software

Neem een kijkje achter de schermen, maak kennis met de makers van je software en ontdek zelf hoe wij met ANVA op weg zijn naar een Insurtech bedrijf.

We zetten donderdag 12 oktober tijdens ANVA Fest graag de deuren van ons vernieuwde pand open voor een middag vol inspiratie, ontmoeting en fun. Speciaal voor onze klanten, partners en medewerkers.

Laat je bijvoorbeeld inspireren door onze nieuwste ontwikkelingen en die van onze partners. Ga in gesprek met onze Product Owners, Customer Support, consultants of andere ANVA collega’s. Of doe mee met de verschillende games en activiteiten. En geniet van lekker eten en drinken in een informele festivalsfeer.

Wat:

ANVA Fest

Wanneer:

Donderdag 12 oktober 2023

Tijd:

14.30 – 20.00 uur

Locatie:

Ons vernieuwde kantoor aan de Stadsring 201 in Amersfoort

Programma

14.30 uur Ontvangst

15.00 uur Opening ANVA Fest door Max Mouwen

15.15 uur Start programma

Break-out sessies

Tot 18:00 uur kun je verschillende break-out sessies volgen. Ga bijvoorbeeld naar een van de ANVA updates van ons managementteam. Of hoor alle ins en outs over productontwikkelingen van onze Product owners. Onze Customer Support collega’s nodigen je uit voor een meet & greet en onze consultants testen graag je kennis in een quiz. Kan je kennis wel wat bijgespijkerd worden? Check dan in bij de ANVA Academy.

Daarnaast doorlopend:

Partnerplaza

Ontmoet onze partners en laat je door hen informeren en inspireren.
Deelnemende partners: WeGroup, Aplaza, Inpact (AWI, DDI, Infofolio), EMS, CED, Postex, SVC, Doccle en Dstny

Funzone

Maak kennis met andere klanten en ANVA collega’s en speel samen een potje tafeltennis, airhockey, ga op de foto of doe mee aan een van de andere games en activiteiten.

Foodcourt

Geniet van lekker eten en drinken in festival sfeer. Denk aan churros, sliders, hotdogs, fruitspiesjes en andere lekkernijen.

18.00 uur ANVA party

Tijd om nog even na te praten en te netwerken tijdens een gezellige borrel in ons werkcafe met live muziek.

20.00 uur Einde

Start programma

 

Om 15:00 wordt ANVA Fest geopend en start het programma. We ontmoeten je dan ook graag vanaf 14.30 uur. Kom je iets later? Geen probleem, door de doorlopende activiteiten en de verschillende break out rondes kun je ook later op de middag nog aan het programma deelnemen.

Niets missen?

 

Meld je dan snel aan! Enkele dagen voor ANVA Fest ontvang je van ons een bevestigingsmail met de laatste informatie. Kun je zelf niet maar is ANVA Fest wel heel leuk voor een collega? Hij of zij is uiteraard van harte welkom.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Max Mouwen, Guido Schoonheim, Justin Schlee en Daan van der Lugt
Management team ANVA

Meld je aan

Meld je aan voor ANVA Fest op 12 oktober 2023 via onderstaand formulier.

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief