DEVOPS engineer

Amersfoort, 40 uur

Solliciteren

Heb jij een ‘automate first’ mentaliteit en weet jij ons infrastructuur zo te realiseren dat het onze weg naar highperformance draagt?

Dan zou jij wel eens onze nieuwe DEVOPS engineer kunnen zijn! Het betreft een vaste, fulltime functie op onze vestiging in Amersfoort. 

 

JOUW ROL

Als DEVOPS engineer bij ANVA werk je voor één of meerdere productlijn(en) en kom je in een DEVOPS team te werken. We innoveren onze software en infrastructuur ingrijpend. Jij bedenkt, implementeert en beheert dit nieuwe platform. Onze infrastructuren zijn complex. Met jouw ‘automate first’ mentaliteit ‘draag’ je de innovatie, en met jouw expertise begeleid je ook minder ervaren teamleden en stimuleert zo het optimaliseren van de kwaliteit van de op te leveren softwareproducten. Je stelt richtlijnen op voor de exploitatie van een applicatie en je realiseert en borgt de uitvoering hiervan in het gehele proces, vanaf initiatie tot en met productie. Vervolgens transporteer je de applicatie naar de omgevingen en monitor je of die beschikbaar is en correct functioneert. Dit houdt in dat je voor de verschillende omgevingen deployment en monitor scripts bouwt, test en uitvoert.
Je houdt intensief contact met de andere OPS engineers, zodat jullie het maximale uit alle ontwikkelingen halen en zicht houden op de business doelstellingen waaraan wordt gewerkt.
Voor het ontwerpen, bouwen, testen en het in productie nemen van applicaties hanteert het DevOps-team de Agile-/Scrum-methodiek in combinatie met Continuous Integration en Delivery, infrastucture as a code en immutable infrastructure.

 

BEN JIJ ONZE DEVOPS ENGINEER?

De juiste mindset voor onze DEVOPS engineer is een nieuwsgierige houding; je willen en kunnen verdiepen in zowel de beheer- en operationele aspecten als in scripting en coding. Het is van belang dat je ervaring hebt opgedaan met IT systeembeheer en applicatiebeheer, een ruime open source ervaring, dat je kunt coderen en scripten én dat je kennis en ervaring hebt met een groot aantal technologieën en tools.

Wat heb jij in huis:

- NoSQL (MongoDB)
- REST
- AWS
- Linux
- Terraform Consul
- Nomad
- Vault
- Kubernetes
- Jenkins
- ELK Stack
- Ansible
- Docker
- Nginx

 

ANVA, JOUW IDEALE WERKGEVER

Naast een marktconform salaris kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 

OVER ANVA

Vol trots maakt ANVA al ruim veertig jaar softwareoplossingen voor de verzekeringsbranche. Meer dan tienduizend financieel professionals gebruiken onze software om miljoenen consumenten en duizenden ondernemers een goede verzekering te kunnen aanbieden. Om meer wendbaarheid en een grotere klantgerichtheid te creëren, werken we bij ANVA o.a. volgens de agile en LEAN methode. Onze vestigingen in Amersfoort en Bergen op Zoom kenmerken zich door de relaxte sfeer. Bij de koffie-corner babbel je regelmatig even met collega's, we hebben fijne werkplekken en een bedrijfsrestaurant met een uitgebreid assortiment. Bij ANVA zijn wij kritisch naar elkaar, leggen we de lat hoger dan onze concurrenten en vragen we onze klanten of we de juiste dingen aan het doen zijn. Dit alles doen we samen, in een sterk teamverband. We helpen elkaar om het steeds weer beter te doen. Onze kernwaarden focus, kwaliteit, lef en samen zijn hierin onze leidraad.

 

JA, IK HEB INTERESSE!

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marieke Vedder (HR) via 033-4798200 of hr@anva.nl. Wil je solliciteren? Maak dan gebruik van onderstaand formulier. Een assessment maakt onderdeel uit van het selectieproces en in de afrondende fase vragen we je een VOG aan te vragen.

Waar wacht je nog op?

Solliciteer direct via het onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens


CV en motivatie


Upload motivatie (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....
Upload CV (.doc,.docx,.pdf,.txt) bestandsnaam.....

Waar heeft u onze vacature gevonden?WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Karin Karin
Rob Rob
Sander Sander