Events

Demo koppelingen Postex & CED Connect | 25 september

25 Sep 2018

RISK Verzekeringen, Newtonbaan 4, Nieuwegein

Na de zomer organiseren in samenwerking met RISK, Postex en CED weer een demosessie om de koppelingen met Connect Claims en Postex te demonstreren. Er is een demo in de ochtend en een demo in de middag. Beide sessies vinden plaats op het kantoor van RISK in Nieuwegein. Heeft u hier interesse in? Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier. We hebben beperkte ruimte, na uw aanmelding zullen wij u laten weten of we uw deelname kunnen bevestigen of -indien de sessie vol is- zullen wij u een voorstel doen voor een andere datum.

easteregg

Programma

  • Ochtendsessie koppelingen Postex en Connect Claims
  • Middagsessie koppelingen Postex en Connect Claims

Hogere klanttevredenheid en efficiencywinst?

Het één hoeft het ander niet uit te sluiten. Met onze nieuwe koppelingen, die wij in samenwerking met serviceprovider RISK Verzekeringen aanbieden, gaan een hoge klanttevredenheid én tijdswinst op uw processen hand in hand! RISK heeft het afgelopen jaar samen met de consultants van Grijpma-AsG een basis neergezet voor de koppeling tussen een aantal innovatieve platforms en ANVA. De koppeling met CED Connect zorgt voor een ongekende efficiencyslag en een aantoonbare lagere schadelast. De koppeling met Postex ondersteunt u met postverzending op maat voor zowel fysieke als digitale post.

 

ONTZORGING BIJ FYSIEKE EN DIGITALE VERZENDING

ANVA-gebruikers met een Postex-koppeling beschikken over volledige en geautomatiseerde ontzorging bij de fysieke én digitale verzending van verzekeringsdocumenten, in de gewenste huisstijl. Met Postex kunt u direct aan de slag met setprinting en setmailing waarbij het profi el van uw klant centraal staat. Gebruikers van Postex verzenden inmiddels ruim zeventig procent van hun correspondentie digitaal. Bovendien biedt Postex iDEAL-betaalmogelijkheden voor zowel de fysieke als digitale poststroom, waardoor de klanttevredenheid zichtbaar verhoogd wordt.

 

DIGITAAL WAAR HET KAN, PERSOONLIJK WAAR HET MOET

Met CED Connect, recent genomineerd voor de NVGA-innovatieprijs, heeft CED het nieuwe en meest geavanceerde platform voor digitale schadebehandeling neergezet. Met CED Connect gaat alles wat geautomatiseerd kan, ook geautomatiseerd. Van de controle van de polis, het vaststellen van de aansprakelijkheid en het schadebedrag, de financiële afwikkeling, tot aan herstel en communicatie. Hierdoor blijft er meer tijd over voor persoonlijke aandacht voor uw klanten. CED Connect is de nieuwe standaard voor iedereen met een schaderegelingsbevoegdheid, van verzekeraars, volmachten tot serviceproviders. Als ANVA-gebruiker kunt u vanaf nu ook gebruik maken van de koppeling met CED Connect.

 

Bent u geinteresseerd? Laat hieronder uw gegevens achter!

Persoonlijke gegevens


VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons