Nieuws

De ANVA Postbus is live

Vanuit de markt is ANVA gevraagd een oplossing te ontwikkelen voor het versturen van documenten en berichten aan hun agenten via Aplaza. Daarom hebben we de ANVA Postbus ontwikkeld. Hiermee biedt ANVA u een volledig geautomatiseerd proces met betrekking tot agentdocumenten, dat in zijn geheel wordt ondersteund door ANVA Backoffice. 

Wat is de ANVA Postbus?

Met de ANVA Postbus kunt u prolongatie- en mutatie-berichten, én PDF-documenten digitaal versturen naar uw agenten. Voor u als verzekeraar, volmachtkantoor of serviceprovider betekent dit een grote afname van documenten die u per e-mail of fysieke post moet versturen. En u ondersteunt uw agenten in het optimaliseren van werkprocessen door de documenten en berichten digitaal aan te leveren. Agenten kunnen de aangeleverde informatie automatisch laten verwerken in de klantdossiers en de documenten digitaal of fysiek doorsturen naar hun klanten. Documenten scannen en handmatig koppelen aan dossiers ('indexeren') is daarmee niet langer nodig. Zo hebben agenten meer tijd voor hun klanten.

Het ophalen van berichten uit de ANVA Postbus loopt via Aplaza, een proces dat naast ANVA ook door de meeste andere systeemhuispakketten wordt ondersteund.

Heeft u interesse in de ANVA Postbus?

Om gebruik te maken van de ANVA Postbus heeft u een contract nodig met Aplaza. Heeft u interesse in de ANVA Postbus? Dan kunt een bericht sturen naar info@aplaza.nl. Aplaza neemt dan telefonisch contact met u op.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons