Het beste bewijs voor de toegevoegde waarde van ANVA Datawarehouse komt natuurlijk van onze klanten. Op deze pagina vind je een selectie.

“Voor de overstap hebben wij niets hoeven doen”

“Met een goed ingericht ANVA Datawarehouse kun je veel meer dan de huidige ANVA 4/5 structuur, dat is mij nu na zo’n twee jaar gebruik wel duidelijk. Voor de overstap hebben wij niets hoeven doen, dit regelde ANVA voor ons. In het begin liep het nog wel eens stroef, maar moest er ook veel data over de lijn. Inmiddels verloopt het voortvarend en draaien we iedere avond een update. Deze snelheid van updaten vind ik de grootste verbetering. ANVA heeft bewezen dat het Datawarehouse werkt, dat ze naar een ander platform goed kunnen converteren en dat de snelheid en juistheid volgens afspraak is. Om deze reden zijn we de afgelopen tijd doorgegaan met de verdere ontwikkeling en oude koppelingen aan het vervangen. Bovendien kunnen we door het ANVA Datawarehouse sneller op nieuwe ontwikkelingen inhaken.”

Alwien Geerts
Eigenaar Geerts Adviesgroep

“Cruciaal verbeterpunt voor de toekomst van ieder volmachtbedrijf”

“Als volmachtbedrijf misten wij controle over onze eigen data. Natuurlijk kun je in ANVA 4/5 selecties maken, maar dit werkt vrij traag. Het ANVA Datawarehouse stelt data snel en goed beschikbaar. Door het ANVA Datawarehouse krijg je zelf controle over jouw data en kun je er van alles mee doen. Na een uitgebreide en prettige inventarisatie was onze aansluiting vlot geregeld. Daardoor kunnen we nu gemakkelijk selecties maken, waar weer mooie vervolgstappen uit komen. Het biedt ons de mogelijkheid om heel snel te inventariseren waar de zwakke plekken in onze portefeuille zitten. Bovendien is het ook echt een verbetering van onze datakwaliteit en draagt het bij aan onze procesversnelling. Binnen 8 seconden is een overzicht van premies gereed, voorheen duurde dat een half uur. Ook geautomatiseerde processen krijgen hiermee voor ons veel meer waarde. Ik zie het ANVA Datawarehouse daarom als cruciaal verbeterpunt voor de toekomst van ieder volmachtbedrijf.”

Matthias Bakker
Feitelijk leider/programmeur bij Hollandia Assuradeuren

“Veel sneller inzicht in de data”

“De aansluiting op het ANVA Datawarehouse verliep soepel, daar hebben we weinig van gemerkt. Ik ben erg tevreden met deze oplossing. Het belangrijkste voordeel voor ons is dat we sneller en makkelijker kunnen schakelen met het uitdraaien van rapportages. We hebben met ANVA Datawarehouse veel sneller inzicht in de data. Bovendien is de data bijna elke dag up to date. We hebben tot nu toe één keer een kleine storing gehad. Ik ben blij dat ANVA zich constant aan het ontwikkelen is.”

Erwin Koelewijn
Data scientist, Poliservice BV

“Werken met nieuwe en state-of-the art technieken zoals Snowflake en Matillion, waar ANVA Datawarehouse op draait, is één van de redenen waarom ik met zoveel plezier bij ANVA werk. Als consultant help ik klanten met het in gebruik nemen van ANVA Datawarehouse, bijvoorbeeld bij het overstappen van de huidige Veryant ODBC-koppeling naar de Snowflake ODBC-connector. Hierbij begeleid ik klanten van A tot Z. Een belangrijk onderdeel is om goed in kaart te brengen waar het datawarehouse voor gebruikt gaat worden en welke applicaties data uit het datawarehouse nodig hebben. Samen met mijn collega’s van DevOps en Technische ondersteuning ga ik vervolgens aan de slag met het opzetten van het datawarehouse en het periodiek bijwerken met nieuwe data. Ook helpen we klanten met het configureren van de gegevensverbinding tussen ANVA Datawarehouse en de applicaties die de klant van data wil voorzien. Sommige klanten zijn in het begin wat afwachtend, als ze eenmaal zien dat het Datawarehouse goed draait worden ze enthousiast en willen ze graag weten wat er nog meer kan. Inmiddels heb ik al meer dan 30 klanten geholpen bij de overstap naar ANVA Datawarehouse. Ook voor mij is elk traject weer leerzaam, omdat ik een klant beter leer kennen.”

Jelmer Feitsma, consultant bij ANVA

Ontdek ook de mogelijkheden en meld je aan

Ben jij net zo enthousiast als deze bedrijven over dit innovatieve datawarehouse? En ben je klant bij ANVA? Plan dan snel een vrijblijvend intakegesprek met één van onze consultants. We helpen je graag.

Eerst meer informatie? Bekijk de veelgestelde vragen of stel je vraag aan dwh@anva.nl.

Of bekijk eerst meer over proces & planning.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief