Planning end-of-life ODBC-driver

Door de introductie van het dataplatform komt de support op huidige ODBC software te vervallen.

In onderstaand overzicht vind je terug op welk moment onze support stopt op niet meer ondersteunde componenten en wanneer deze end-of-life zijn. Hou onze informatie over de end-of-life die je dit jaar ontvangt goed in de gaten, zodat je tijdig weet wat hierin wordt verwacht. Actuele release informatie is hier beschikbaar.

  • AMIS en AMIS-Extract: ondersteuning stopt op 1 juli 2023. End-of-life is 1 september 2023.
  • Veryant ODBC-driver: ondersteuning stopt op 1 september 2023. End-of-life is 1 november 2023.
  • AWACS-module voor XML-verkeer: ondersteuning stopt op 1 november 2023. End-of-life is 28 februari 2024.

Meld je aan om je aan te sluiten op ons dataplatform

Wacht niet langer, maar start direct! We helpen je graag. Inmiddels hebben we 90 klanten succesvol voorzien van een dataplatform.

Jouw aansluiting op het dataplatform is eenvoudig en snel in werking te zetten. Meld je vandaag nog aan voor jouw intake met een consultant, dan nemen wij binnen één werkweek contact met jou op voor het maken van een afspraak.

Alternatief wanneer je nog niet op het dataplatform kunt aansluiten
Is jouw organisatie op dit moment nog niet toe aan het gebruik van het dataplatform van ANVA? Dan is ANVA Extract zonder een aansluiting op het dataplatform de vervanger van de Veryant ODBC-driver. Het alternatief dat ANVA biedt om bulkgegevens uit ANVA 4/5 periodiek in je lokale applicatielandschap te laten landen, ongeacht of dat een cloud omgeving is of niet.

Met ANVA Extract kun je alle gegevens in bulk overhalen, bijvoorbeeld (twee)dagelijks met een full dump van gegevens. Ook kun je gegevens incrementeel ophalen, je haalt dan per keer alleen de record op waarop in de tussentijd gegevens gewijzigd zijn. Dat betekent dat je records met gewijzigde gegevens frequenter exporteert naar je landschap op basis van een in te stellen interval, bijvoorbeeld een interval die is ingesteld om elk half uur gegevens op te halen. Je kunt er ook voor kiezen een combinatie van extracten en intervallen in te stellen, wanneer je voor verschillende doeleinden data verwerkt. De implementatie van ANVA Extract voer je uit samen met een consultant. Lees meer over ANVA Extract.

Je intake voor het dataplatform in 3 stappen

Tijdens de intake bekijken wij samen waar je momenteel gebruik van maakt en wat er nodig is om over te stappen

Vervolgens maken wij een duidelijk plan van aanpak en planning en gaat een ANVA consultant aan de slag voor jouw dataplatform

Zodra dit gereed is kun je een connectie leggen en direct gebruik maken van het dataplatform.
Doe jij dit liever niet zelf? Dan ondersteunen onze consultants je hier uiteraard graag bij. Je betaalt hiervoor ons gebruikelijke uurtarief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief