Cultuur en sfeer

Kijkje in de keuken van ANVA

ANVA is een informele organisatie met zo’n 140 medewerkers. Het bedrijf heeft een platte structuur en korte communicatielijnen. De meeste werkplekken bevinden zich in open, lichte kantoortuinen, waardoor je ziet, hoort en voelt wat er speelt en je gemakkelijk op collega’s kunt afstappen.

Onze vier kernwaarden beschrijven wie we zijn en hoe we met elkaar willen omgaan:

Als ANVA medewerker ben ik trots om voor bekende klanten als Independer en NH1816 te werken.’

Hessel Neumann
Software Engineer

 

REGISSEUR VAN JE EIGEN WERK

Bij ANVA heb je zelf de regie. Initiatief en lef worden gewaardeerd, gestimuleerd zelfs! Jij kunt het verschil maken, want als medewerker kun je elke dag iets verzinnen of doen waardoor ANVA er nóg meer toe doet. Of het nu gaat om het bouwen van een functionaliteit, een klant blij maken door net een stapje extra te zetten of ervoor zorgen dat je nóg beter samenwerkt met je collega(s). Jij voelt je hiervoor verantwoordelijk, neemt het initiatief en doet dit op een manier die bij jou past. Onze medewerkers delen een passie voor hun vakgebied, hoe verschillend ze verder ook zijn.

Kenmerkend voor de sfeer binnen ANVA is dat je samen werkt aan succes, dat je hard werkt én dat er altijd tijd is voor een grap of een praatje over hoe je weekend was of hoe het nu écht met je gaat. Fouten maken mag en we helpen elkaar om die te herstellen en er samen van te leren. We zijn kritisch als het nodig is en geven onderbouwd en ongevraagd advies als we vinden dat het beter kan. We tonen lef als het op beslissen aankomt en dragen hierin onze verantwoordelijkheid. Dat maakt dat je met veel plezier naar je werk gaat!

 

ALL WORK, NO PLAY?

Natuurlijk niet! Onze personeelsvereniging organiseert maandelijks leuke uitjes of kortingsacties waar je vrijblijvend aan kunt deelnemen. Ook organiseert elke afdeling jaarlijks een uitje. Elk kwartaal is er een kwartaalafsluiting waarbij we met elkaar borrelen, stil staan bij de gebeurtenissen in het afgelopen kwartaal en vooruitblikken naar de volgende periode. Dit sluiten we af met een gezamenlijk diner in onze bedrijfskantine. In december organiseren we een kerstontbijt en in januari trappen we het nieuwe jaar af tijdens de altijd gezellige Kick-off. Niet genoeg? Kom maar op met je ideeën en organiseer het!

 

DEVOPS? BLOCKCHAIN? MICROSERVICES?

In een branche die constant in beweging is, is het de kunst om niet achter de veranderingen aan te lopen, maar ze vroegtijdig te signaleren, het voortouw te nemen, klanten nauw te betrekken en hen vervolgens te verrassen met robuuste, innovatieve oplossingen waarmee ze worden ontzorgd. Daar hoort ook bij dat je bereid moet zijn om jezelf opnieuw uit te vinden. Door je manier van werken op de schop te nemen, je nieuwe technieken eigen te maken en ervoor te zorgen dat je aangehaakt bent bij de allernieuwste ontwikkelingen.

Meer weten over onze manier van werken?

 

Uitgelichte vacatures

Maak jij het verschil?

Marketing en communicatie medewerker

Amersfoort, 24-32 uur

Ben jij breed inzetbaar als communicatiespecialist en geloof jij in de kracht van een geïntegreerde communicatie-aanpak? En wil jij vorm geven aan ons motto ‘Connecting Customers’, waarbij wij nadrukkelijk de verbinding zoeken met onze klanten?


Meer informatie

Systeem- en netwerkbeheerder

Amersfoort, 40 uur

Ben jij een oplossingsgerichte doener met oog voor kwaliteit? Ben je in staat om de lange termijn te overzien, ben je toegankelijk en weten collega’s wat ze aan je hebben? Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega kunnen zijn!


Meer informatie

Applicatiebeheerder

Amersfoort, 40 uur

Sta jij stevig in je schoenen en durf je veranderingen en verbeteringen in ons interne applicatielandschap aan te dragen én op korte termijn uit te voeren? Weet jij wel raad met veel vrijheid in je werk? Dan is deze functie wat voor jou!


Meer informatie

WIE WORDEN JOUW COLLEGA'S?

Wil je weten met wie je straks je kopje koffie drinkt, of je passies deelt op de borrel?

Bekijk ons team
Emiel Emiel
Rob Rob
Naomi Naomi