Campagnemanager


Slim gebruik maken van alle beschikbare klantdata

Met de campagnemanager benadert u klantgroepen doelgericht met informatie of commerciële acties. Hierbij kunt u slim gebruikmaken van de beschikbare klantdata en bovendien wordt uitgaande communicatie automatisch opgeslagen in het CRM dossier.

De toegevoegde waarde van ANVA CRM is bijna nergens tastbaarder dan in de campagnemanager. Met de campagnemanager kunt u klantgroepen doelgericht benaderen met informatie of commerciële acties. Hierbij kunt u slim gebruikmaken van de beschikbare klantdata en bovendien wordt uitgaande communicatie automatisch opgeslagen in het CRM dossier.

De meeste consumenten worden vandaag de dag overladen met algemene nieuwsbrieven en e-mailcampagnes. In veel gevallen is 80% van die informatie niet relevant, of e-mails worden zelfs niet eens gelezen. U verhoogt uw bereik door gerichter te communiceren en de inhoud af te stemmen op uw doelgroep. Met de campagnemanager kan dat!

DOELGROEPSEGMENTATIE

Door CRM-kenmerken vast te leggen in uw dossiers, kunt u de informatie beter afstemmen. Heeft u interessant nieuws over een caravanverzekering? Met behulp van de rapportagemanager en de campagnemanager verstuurt u deze informatie aan alle caravanbezitters in uw database. Selecties van de doelgroep maakt u met de rapportagemanager of via selecties in de ANVA BackOffice. ANVA CRM beschikt over een aantal standaard rapportages, maar u kunt ook rapportages op maat laten maken.

GEPERSONALISEERDE CAMPAGNES PER E-MAIL, POST OF SMS

Met slechts een paar handelingen verstuurt u bulkcampagnes en bereikt u tegelijkertijd de juiste doelgroep op de juiste manier. De inhoud van de campagne kunt u bovendien personaliseren, omdat alle gegevens vanuit het dossier automatisch worden aangevuld. De gegevens op basis waarvan u de campagne verstuurt zijn direct afkomstig vanuit ANVA CRM. Hierdoor kunt u er altijd op vertrouwen dat deze gegevens juist en up to date zijn. Naast campagnes per e-mail kunt u er ook voor kiezen om campagnes traditioneel per post te versturen, of zelfs via SMS.

AUTOMATISCHE HERHALINGSACTIES EN OPVOLGING

Ook biedt de campagnemanager de mogelijkheid om herhalingsacties aan te maken. Dit is erg handig voor campagnes die vaker terugkeren, zoals bijvoorbeeld een verjaardagscampagne, of reminders voor uw klanten. De campagnemanager maakt de campagnes dan automatisch voor u aan. Heeft u een campagnes waarop nagebeld moet worden? Met behulp van de campagneworkflow maakt het systeem automatisch terugbeltaken aan voor de klanten die de campagne hebben ontvangen en dat scheelt u ontzettend veel tijd.

Verhoog het bereik van uw commerciële acties, biedt relevante content voor de doelgroep, volg campagnes slim op en verhoog daarmee de conversie. 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons