Referenties

Beuken’essers over FinConnect

‘Onze klanten reageren veel sneller’

‘Sinds eind vorig jaar gebruiken we de module Slimme Formulieren van FinConnect’, vertelt Noud. ‘Hiermee hebben we onze formulieren op een heel eenvoudige manier kunnen digitaliseren. We merken dat klanten logischerwijs veel sneller reageren dan via fysieke post’.

Digitaal ondertekenen

Het gehele proces verloopt ook veel soepeler volgens Noud. De formulieren worden namelijk automatisch gevuld met gegevens vanuit ANVA. ‘Door de vernieuwde koppeling gaat dat sneller en makkelijker dan eerst’. Ook kunnen klanten de formulieren digitaal ondertekenen en ze krijgen automatisch een herinnering als ze een formulier binnen een bepaalde tijd nog niet hebben ingevuld.

Doen waar je goed in bent

Naast Slimme Formulieren van FinConnect maakt Beuken’essers ook gebruik van iFile van DDI. Hierdoor worden formulieren die ze retour ontvangen, automatisch in het juiste ANVA-dossier verwerkt. Volgens Noud heeft deze manier van werken ervoor gezorgd dat ze hun eigen processen goed onder de loep hebben genomen. ‘Door de oplossing van FinConnect in combinatie met DDi kunnen we met dezelfde mensen veel meer werk verrichten’ vervolgt Noud. ‘Onze mensen zijn echte specialisten die zich nu puur kunnen richten op dat waar ze goed in zijn, namelijk adviseren en bemiddelen’. Toch moet je volgens hem wel goed letten op de mindset van je medewerkers. ‘Zij zijn gewend om op een bepaalde manier te werken en dat moet je zien te doorbreken’.

Naverrekenen

Noud geeft aan dat ze het proces van naverrekenen ook willen digitaliseren met behulp van FinConnect’s module Naverrekenen. ‘Wij blijven bezig om processen die niet tot onze core business behoren te automatiseren. Automatisering is de strijd van de toekomst’.

Heeft u interesse in FinConnect?

De koppeling tussen ANVA en FinConnect is een standaard functionaliteit binnen ANVA Backoffice en hoeft niet apart aangeschaft te worden. Om gebruik te maken van de koppeling hoeft u alleen de module Slimme Formulieren en/of Naverrekenen af te nemen bij FinConnect. U kunt hiervoor contact opnemen met Rob van der Zwan via rob@finconnect.nl of telefonisch via 06-83013731. Kijk voor meer informatie op anva.nl/finconnect.

Bekijk het webinar over FinConnect

Op 14 maart organiseerde ANVA samen met FinConnect een webinar. Rob van der Zwan liet zien hoe u FinConnect kunt inzetten om eenvoudig uw formulierenstroom met klanten te digitaliseren. Heeft u dit gemist en bent u benieuwd? Kijk het webinar terug via onderstaande video, of via deze link op Youtube.

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons