Events

ANVA Fest

08 Nov 2017

Stadsring 201, Amersfoort

Komt u ook naar ons eerste ANVA Fest op 8 november? U bent de hele dag welkom én uw collega's ook! Op 8 november om 8:30 uur openen wij de deuren van ons kantoor aan de Stadsring in Amersfoort. Het ANVA Fest heeft het karakter van een opendag. We bieden de hele dag door een gevarieerd programma met presentaties en workshops die meerdere keren herhaald worden en er zijn ook doorlopende activiteiten. Zo kunt u zelf kiezen wat u het meeste aanspreekt en welk moment het beste in uw eigen agenda past. Ook buiten het onderstaande programma om, valt er op de afdelingen genoeg te zien en ervaren, dus loop ook zeker een rondje door ons pand. Tussen 12:00 en 14:00 uur kunt u bij de foodtrucks terecht voor een heerlijke lunch en op het einde van de dag is er een gezellige borrel!

easteregg

Programma

  • Aftrap van het ochtendprogramma | Plenaire presentatie door Roel van Dijk
  • Workshop ronde 1 | Kom langs bij een van de workshops en presentaties! Scroll verder voor het volledige aanbod
  • Zomaargasten | Laat u verrassen tijdens deze live talkshow van cabaratiers Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken
  • Workshop ronde 2 | Kom langs bij een van de workshops en presentaties! Scroll verder voor het volledige aanbod
  • Zomaargasten | Laat u verrassen tijdens deze live talkshow van cabaratiers Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken
  • Aftrap van het middagprogramma | Plenaire presentatie door Roel van Dijk
  • Workshop ronde 1 | Kom langs bij een van de workshops en presentaties! Scroll verder voor het volledige aanbod
  • Zomaargasten | Laat u verrassen tijdens deze live talkshow van cabaratiers Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken
  • Workshop ronde 2 | Kom langs bij een van de workshops en presentaties! Scroll verder voor het volledige aanbod
  • Zomaargasten | Laat u verrassen tijdens deze live talkshow van cabaratiers Patrick Nederkoorn en Oscar Kocken

Alles over het ANVA Fest

In de ochtend én in de middag trappen we het programma af met een plenaire presentatie waarin we u meenemen in de ontwikkelingen plannen van ANVA. Daarna is het aan u, loop langs op de afdelingen en maak kennis met de makers van uw software en onze collega’s op de servicedesk. Of volgt u liever een workshop met het waardepropositie canvas of een presentatie over de AVG? Probeer ANVA Rules eens uit en ervaar zelf hoe snel u hiermee offertes kunt maken, of bouw uw eigen ANVA Analytics dashboard. Maar u kunt ook gewoon gezellig netwerken op ons Partnerplein of ga de uitdaging aan in de tafelvoetbalcompetitie tegen onze consultants. Benieuwd naar een inspirerend verhaal? Schuif dan aan bij de live-talkshow Zomaar Gasten, bekend van TV, waarin Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn nietsvermoedende bezoekers interviewen over hun dromen en ambities. Dat en nog veel meer staat u te wachten tijdens het ANVA Fest.

Hieronder vindt u meer informatie en de volledige line-up van alle workshops, presentaties en activiteiten naast het bovenstaande programma om. Op de dag zelf ontvangt u een programmaboekje zodat u precies kunt zien wat zich waar en wanneer afspeelt. 

Workshops & presentaties

Inschrijven voor sessies is niet nodig, u kunt binnenlopen wanneer u wilt. Maar let op: vol=vol! De sessies uit ronde 1 en 2 worden in de middag nog een keer herhaald.

 

RONDE 1
 
RONDE 2
ZOMAAR GASTEN

Benieuwd naar een inspirerend verhaal? Schuif dan aan bij de live-talkshow Zomaar Gasten waarin de cabaretiers en theatermakers Oscar Kocken en Patrick Nederkoorn nietsvermoedende bezoekers interviewen over hun dromen en ambities. Met beeld- en muziekfragmenten proberen zij de mooiste verhalen boven tafel te krijgen. Zelfs de presentatoren weten niet wie plaats zal nemen voor een interview, maar één ding is zeker: na afloop zal geen gast meer zomaar iemand zijn. Zomaar Gasten is bekend van diverse festivals en hun show Zomaar een Gast werd afgelopen zomer uitgezonden op televisie via npo3
Nieuwsgiering? Kijk op: www.zomaar-gasten.nl 

 

Doorlopende activiteiten

Naast de geplande workshops en presentaties, kunt u de hele dag door terecht op de verschillende afdelingen voor interessante activiteiten. Onze collega's willen u graag ontmoeten en laten u zien waar zij zich mee bezig houden. Ze hebben leuke en interessante activiteiten voor u in petto!

SERVICEDESK | Meet & Greet

U spreekt ze vast regelmatig via de telefoon, sommigen zelfs al jaren! Maar wie zit er aan de andere kant van de lijn? De medewerkers van onze servicedesk willen u ook heel graag ontmoeten en daarom organiseren zij een heuse Meet & Greet. Wat kunt u daarvan verwachten? Neem bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen en ontdek wat er met uw melding gebeurt nadat hij bij ons binnenkomt. In 2018 vervangen wij onze support software, tijdens de Meet & Greet geven onze collega's u hier alvast een sneak preview van. Of drink een kop koffie met uw favoriete helpdeskmedewerker!

SOFTWARE DEVELOPMENT

Kijk mee met onze testers of release zelfs uw eigen stukje software. Start uw eigen bouwpoging, doorloop de 'pipeline' en ervaar zelf welke stappen ondernomen worden voordat u de software in gebruik kunt nemen.

PROJECTS | Haal goud uit uw processen!

Kom naar de stand van ANVA Projects en haal concreet goud uit uw ANVA-inrichting en uw processen. Consultants staan voor u klaar om u op weg te helpen meer uit processen te halen. En u gaat zeker niet met lege handen naar huis…

 

ICT-SERVICES| Security awareness

Om een optimaal security-niveau te bereiken, is het van belang je te verdiepen in het omgekeerde en daar waardevolle lessen uit te leren. Onze collega's van de afdeling ICT-services nemen u mee in deze 'schimmige wereld', iets waar u liever niet mee te maken krijgt. Hoe zij dat doen? Dat laten we nog even in het midden, maar loop zeker even langs op deze afdeling en laat u verbazen!


SALES | Zelf aan de slag

Op de afdeling sales kunt u zelf aan de slag met onze nieuwste oplossingen. Bouw uw eigen ANVA Analytics dashboards, of ervaar zelf hoe makkelijk het is om offertes te vergelijken, offreren en af te sluiten in ANVA Rules.

 

Partnerplein

Ontmoet onze partners op het Partnerplein.  Vanaf 8:30 uur tot 18:00 uur staan onze partners de hele dag voor u klaar om het onderstaande aan u te presenteren! 

 

     

 

Panas telefoniekoppeling met ANVA CRM

Een goede bereikbaarheid draagt bij aan een optimale klantbeleving en een hogere klanttevredenheid. Toch merken wij bij Panas dat essentiële zaken met betrekking tot een goede bereikbaarheid zoals klantherkenning en korte wachttijden niet de standaard zijn bij veel bedrijven. Panas en ANVA hebben daarom een unieke telefonie-integratie gerealiseerd. Gebruikers van ANVA CRM kunnen door deze integratie klanten die inkomend bellen persoonlijk en dus  “warm” begroeten want alle relevante klantgegevens verschijnen direct in beeld. Met het grote aantal relaties dat financiële dienstverleners in beheer hebben is dit zeker geen overbodige luxe. Door de integratie worden gesprekken persoonlijker en kunnen klanten sneller en vooral beter geholpen worden.  Naast meer informatie over deze telefonie-integratie, stelt Panas zich graag aan u voor. 
Panas is de partner voor uw multichannel strategie. Zij luisteren, adviseren en implementeren altijd de meest passende oplossing die het beste aansluit bij uw werkomgeving. 

     
Postex: kosten besparen met een digitaal bericht

Postex realiseert kostenbesparingen door digitalisering van uitgaande correspondentie en richt zich op serviceproviders, verzekeraars en volmachtkantoren. Doordat Postex het volledige print- en verzendproces uit handen neemt en laagdrempelige keuze aan de ontvanger biedt voor digitale ontvangst van berichten is versnelde digitalisering mogelijk.Hierdoor kunnen substantiële kostenbesparingen worden gerealiseerd: denk hierbij aan de reductie van portokosten, print- en verzendhandelingen en het terugschalen of uitfaseren van de printstraat. Postex biedt daarnaast inzicht in communicatie- en betaalprofielen waardoor u grip heeft op verzonden documenten en facturen. Eenvoudig pre-minders of reminders kunnen sturen in de vorm van een SMS-notificatie behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen, zowel vanuit fysieke post als digitale berichten, de iDEAL-betaalmogelijkheid en e-mandaat (digitale incassomachtiging) worden aangeboden. Hierdoor wordt betaalgemak gefaciliteerd én de klanttevredenheid aanzienlijk verhoogd.

De Postex service is te integreren in de website van uw organisatie. Zie de volgende voorbeelden van Risk of Mulderij.

   
Missing Piece en ANVA optimaliseren de samenwerking

Op ANVA Fest presenteren wij met trots ons vernieuwde en meer intensieve partnership met ANVA. Primair zullen wij u laten zien hoe wij het bestaande Mijn ANVA Concept kunnen verrijken met onze bestaande bewezen concepten zoals Skype voor Bedrijven. Daarnaast hebben wij een volledige CRM integratie vanuit ANVA waarbij we alle benodigde CRM informatie kunnen tonen bij inbound telefonie. Uw klant belt, en alle informatie is voorhanden, waarna u eenvoudig doorklikt naar uw primaire ANVA proces. Zo kunt u uw klant gemakkelijk en persoonlijk te woord staan.
Microsoft neemt een steeds belangrijkere rol in op het gebied van infrastructuur zoals met Office 365 en AZURE. Op ANVA Fest zullen wij u een aantal nieuwe Microsoft gadgets real time laten zien en wij zijn er zeker van dat dit u aan het denken zal zetten!

   
Blueriq

Blueriq is het regel gebaseerde BPM-platform dat het hart vormt van ANVA Rules. Samen met ANVA zorgt Blueriq ervoor dat ANVA Rules een succes wrodt.

 
     

 

 

Praktische informatie

 

TIP VOOR ADFIZ-LEDEN!

Combineer twee evenementen op één dag door het ANVA programma in de ochtend te volgen, dan bent u ‘s middags op tijd in Bunnik voor de Algemene Ledenvergadering van Adfiz. Meer info over de Adfiz ALV vindt u hier.

 

PARKEREN

Op 8 november is het niet mogelijk om bij ons pand te parkeren. We verwijzen u daarvoor naar de dichtstbijzijnde parkeergarage 'De Beestenmarkt', Binnen de Veste 2, Amersfoort. Vanaf hier is het ongeveer 300 meter / 5 minuten wandelen naar ons kantoor. Als u in deze parkeergarage parkeert, dan kunt u hiervoor tijdens het event een gratis uitrijkaart in ontvangst nemen. 

 

OPENBAAR VERVOER

Kiest u voor het openbaar vervoer? Buslijn 5 en 6 vanaf het Centraal Station in Amersfoort, stopt op ca. 100 meter vanaf ons pand. Stap uit bij halte Blekerseiland. Check vooraf een routeplanner voor het openbaar vervoer, zoals 9292.nl

 

AANMELDEN

Wilt u erbij zijn? U bent de hele dag welkom, maar we zouden het fijn vinden als u uw komst voor 1 november aanstaande aankondigt door u in te schijven via onderstaand formulier. 

Meld u aan via onderstaand formulier

Persoonlijke gegevens


VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons