ANVA Rules

voor beursmakelaars

ANVA Rules, is onze gloednieuwe oplossing voor acceptatie en premieberekening. De kracht van deze oplossing is dat alle informatie op één plek is vastgelegd, zowel de tarieven als de wet- en regelgeving voor de voorwaarden. Het verkort uw time-to-market aanzienlijk.

Vraag de demo aan

Krachtig en toekomstbestendig

ANVA Rules maakt deel uit van ANVA's nieuwe doelgroeppakketten. Hier worden producten vergeleken, afgesloten of gemuteerd en liggen de processen en regels vast op basis waarvan dat gebeurt. ANVA werkt hiervoor samen met Blueriq, de bewezen rule driven oplossing van technologiepartner Everest.

 

RAZENDSNEL PRODUCTEN VERGELIJKEN EN AFSLUITEN

ANVA Rules is een oplossing voor acceptatie en premieberekening.  Hierbij wordt gebruik gemaakt van tarieven en acceptatieregels die altijd up-to-date zijn, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Gebruikers hoeven namelijk niet langer zelf tarieven en acceptatieregels in ANVA in te richten en te onderhouden. Tarieven en acceptatieregels van verzekeraars worden, al dan niet met behulp van VPI en Rolls, automatisch aangeroepen. Daar zorgt ANVA voor.

 

STRAIGHT THROUGH PROCESSING

De kracht van ANVA Rules is dat alle informatie op één plek is vastgelegd, zowel de wet- en regelgeving waaraan productvoorwaarden moeten voldoen als de tarieven die daaruit voortvloeien. Wijzigingen zijn sneller doorgevoerd, het biedt meer wendbaarheid en het verkort de time to market voor nieuwe producten en diensten. Ook kunnen zo steeds meer processen geautomatiseerd worden. Kennis die eerst in het hoofd van een medewerker zat, is nu vastgelegd in ANVA Rules. Het proces van premieberekeningen en afsluiten wordt zo efficiënter. Wijzigingen worden online ingevoerd en de gevolgen voor een polis zijn direct zichtbaar. Bovendien wordt bijgehouden welke wijzigingen in tarieven en acceptatieregels zijn doorgevoerd, zodat de adviseur ook nog eens beter kan voldoen aan zijn zorgplicht.

 

  

 

De mogelijkheden zelf ervaren?

Vraag dan snel onze demo aan!

ANVA Rules voor beursmakelaars

ANVA Rules is volop in ontwikkeling en bevat op dit moment:

ANVA Rules

ANVA Rules, is onze gloednieuwe oplossing voor acceptatie en premieberekening. De kracht van deze oplossing is dat alle infor...


Meer informatie

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons