ANVA Postbus

Ontzorg uw agenten met een efficiënte documentenstroom


Wilt u uw agenten ontzorgen met een efficiënte documentenstroom door het digitaal aanleveren van documenten en berichten en door automatische dossiervorming? Dat kan met de ANVA Postbus.

Wat is de ANVA Postbus?

Met de ANVA Postbus kunt u prolongatie- en mutatie-berichten, én PDF-documenten digitaal versturen naar uw agenten. Voor u als verzekeraar, volmachtkantoor of serviceprovider betekent dit een grote afname van documenten die u per e-mail of fysieke post moet versturen. En u ondersteunt uw agenten in het optimaliseren van werkprocessen door de documenten en berichten digitaal aan te leveren. Agenten kunnen de aangeleverde informatie automatisch laten verwerken in de klantdossiers en de documenten digitaal of fysiek doorsturen naar hun klanten. Documenten scannen en handmatig koppelen aan dossiers ('indexeren') is daarmee niet langer nodig. Zo hebben agenten meer tijd voor hun klanten.

Het ophalen van berichten uit de ANVA Postbus loopt via Aplaza, een proces dat naast ANVA ook door de meeste andere systeemhuispakketten wordt ondersteund.

De voordelen op een rij:

  • Kosten- en tijdbesparing door reductie van fysieke post en e-mail.
  • Automatische verwerking, met of zonder fiattering
  • Optimalisatie en versnelling in uw eigen werkproces.
  • Dé manier om uw agenten zoveel mogelijk te faciliteren in administratieve processen.

Benieuwd naar de ervaringen van VCN?

VCN startte in mei met een pilot voor de ANVA Postbus waarmee ze documenten en straks ook mutatie- en prolongatieberichten via Aplaza kunnen versturen. Door de vlotte implementatie verstuurden ze twee weken na de start de eerste documenten. Benieuwd naar hun ervaringen? Lees het interview met Paul Schilders en Paul Schoof dat verscheen in het ANVA Magazine.

Interesse?

De ANVA Postbus is inbegrepen in ANVA Hub en voor uw agenten worden er geen extra kosten voor Aplaza in rekening gebracht. Zelf betaalt u een bijdrage voor het gebruik van Aplaza diensten en inrichting van de ANVA postbus. Neem voor meer informatie contact op met: info@aplaza.nl

 

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons