ANVA Open Up 1 en 6 juni 2023

Samen goed voorbereid de toekomst in

Door trends en ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt verandert de wereld om jou heen. Wij vernieuwen en verbeteren voortdurend onze software oplossingen om daar zo goed mogelijk op aan te kunnen sluiten. Maar dat niet alleen.

 

ANVA beweegt van een klassiek software bedrijf naar een modern InsurTech bedrijf. Als managementteam praten wij jou op ons vernieuwde kantoor graag bij over hoe we onze dienstverlening nog beter willen faciliteren, welke uitdagingen we daarbij tegenkomen, welke veranderingen en innovaties er binnen onze muren spelen. Ook delen we tegelijkertijd de eerste resultaten. Bovendien maken we jou graag deelgenoot van onze maatschappelijke visie. Vanzelfsprekend zorgen we na afloop voor een lekkere maaltijd, zodat je met een goed gevulde maag en na de file weer naar huis rijdt.

TIJD
ONDERWERP
MEER INFO
14.30 uur
Ontvangst met wat lekkers in het vernieuwde ANVA werkcafé
15.00 uur
Start programma met
Keynote van Enno Wiertsema, directeur Adfiz
Enno neemt je mee in zijn kijk op de ontwikkelingen en trends in de financiële adviessector. Hoe vertaal je dat naar jouw eigen bedrijf?
ANVA Update door Max Mouwen, Justin Schlee en Guido Schoonheim
Max, Guido en Justin praten je graag bij over onze visie, laten zien waar we bij ANVA mee bezig zijn en wat je van ons de komende tijd kunt verwachten.
17.30 uur
Gezellige netwerkborrel. We zorgen ervoor dat je met een goed gevulde maag vertrekt.

Over de sprekers

Enno Wiertsema – directeur Adfiz

 

Enno Wiertsema (1971) is al lange tijd actief in de branche als adviseur (Turner), manager (De Hypotheker) en ondernemer (Bureau Bento). Sinds 2014 is hij directeur van Adfiz, de brancheorganisatie voor onafhankelijk financieel adviseurs. Hij ziet het als zijn voornaamste missie om de beroepsgroep van onafhankelijk financieel adviseurs te versterken. Daarvoor is hij continu in gesprek met verzekeraars, politici, overheid, toezichthouders en andere belanghebbenden om zo de meervoudige waarde van onafhankelijk financieel advies en het belang daarvan voor onze maatschappij te benadrukken. Naast het behartigen van de belangen van de financiële adviessector vindt hij het belangrijk om (nieuwe) wet- en regelgeving en trends te vertalen naar voor de sector toepasbare kennis en handvatten. Hij houdt ervan om ondernemers samen te brengen en van elkaar te laten leren. ‘Zet gelijkgestemde ondernemers bijeen en er ontstaat vanzelf waardevolle vernieuwing’, is een bekend uitspraak van hem. Wiertsema woont in Utrecht en is een gepassioneerd (zee)zeiler.

 

Managementteam ANVA

 

Max Mouwen: “Toewerkend naar een financieel gezond Nederland is er het afgelopen jaar binnen ANVA hard gewerkt. Van succesverhalen zoals de eerste gebruikerservaringen met het nieuwe ANVA Datawarehouse tot het fors terugdringen van openstaande supportmeldingen. Van het aansluiten op nieuwe wet- en regelgeving tot het alsmaar groeiende partnernetwerk. Het lijkt misschien nog niet altijd zo, toch waait er een frisse wind aan de Amersfoortse Stadsring. En dat komt niet alleen door de verbouwing en modernisering van ons kantoorpand. Tijdens ANVA Open Up vertellen we jou hier graag meer over.”

Wat:

ANVA Open Up

Wanneer:

donderdag 1 juni 2023 of dinsdag 6 juni 2023. Kies zelf jouw voorkeursdag.

Tijd:

14.30 – 19.00 uur

Locatie:

Ons vernieuwde kantoor aan de Stadsring 201 in Amersfoort

Ben jij erbij?

Mis niets en meld je snel aan voor donderdagmiddag 1 juni of dinsdagmiddag 6 juni. Een aantal dagen voor de bijeenkomst ontvang je van ons een mail met de laatste informatie.

Kun je er zelf niet bij zijn, maar is ANVA Open Up leuk én interessant voor een collega? Je collega is uiteraard van harte welkom.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Max Mouwen, Guido Schoonheim, Justin Schlee en Daan van der Lugt
Management team ANVA

Meld je nu aan

Meld je aan voor ANVA Open up op 1 of 6 juni 2023 via onderstaand formulier.

  • PERSOONLIJKE GEGEVENS

  • Ik kom op:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief