Terugblik ANVA Klantendag Curaçao en Aruba 2023

 

Ontzettend leuk dat je vorige week bij onze ANVA Klantendagen bent geweest. Wij hebben erg genoten van deze gezellige en informatieve klantendagen. En hopen dat je ook terugkijkt op mooie middagen en inspiratie en nieuwe contacten hebt  opgedaan.

We willen iedereen dan ook hartelijk bedanken voor hun deelname aan de klantendagen!

 

 

“Het was geweldig om zoveel relaties, samen met onze partners Inpact, Wegroup, EMS en Postex, te mogen ontvangen op de ANVA Klantendagen op Curaçao en Aruba. Tijdens de vele klantbezoeken zijn wij goed geïnformeerd wat er speelt en welke wensen er zijn. Daar spelen we de komende tijd weer graag op in.”

Max Mouwen, CEO ANVA

“We hadden de eer om CG United, MCIS en Arubabank een ambassadeurstrofee te mogen overhandigen en te bedanken voor hun actieve bijdrage in de ontwikkeling van specifieke functionaliteiten voor de regio. De relaties zijn belangrijk voor onze internationale groeistrategie die we samen met onze partner ISC 2.0 invulling gaan geven.”

Daan van der Lugt, CCO ANVA


Over onze partners

Fijn dat onze partners Inpact, WeGroup, EMS en Postex aanwezig waren bij onze klantendagen. En jullie konden laten zien wat er allemaal nog meer mogelijk is op bijvoorbeeld het gebied van online verzekeringsplatforms, schadeafhandeling en digitale documentverwerking.

Bekijk hier de presentatie

Cariben presentatie 2023

Curaçao

Aruba

Aruba

Meer weten?

Partners

Bij ANVA verrijken we onze oplossingen steeds vaker door gebruik te maken van de expertise van partners.

Academy

Leer ANVA beter, sneller en slimmer leren te gebruiken. Verrijk je kennis via de Academy. Jaarlijks in de Cariben op locatie.

Ambassadeurs

Lees meer succesverhalen over de co-creatie met onze Ambassadeurs en het ANVA Ambassadeursprogramma.

Roadmap

Informeer jezelf over de aanstaande ontwikkelingen door onze product roadmap te bekijken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en schrijf je in voor de ANVA nieuwsbrief