ANVA Analytics


Uitgebreide analysemogelijkheden en interactieve dashboards

Data gedreven beslissingen maken wordt steeds belangrijker. Goede tooling die toegang geeft tot de juiste gegevens is daarbij onmisbaar. ANVA Analytics maakt uw data op een eenvoudige manier inzichtelijk en helpt u om te sturen op prestatieverbetering van uw organisatie.

Moderne business intelligence tool

ANVA Analytics draait op de software van Birst, een gerenommeerde partij op het gebied van business intelligence in de cloud. Dat betekent dat u met ANVA Analytics een moderne, veilige en toekomstbestendige oplossing in handen heeft. Uw data wordt dagelijks bijgewerkt, waardoor u altijd over actuele managementinformatie beschikt. Verder bent u verzekerd van betrouwbare rapportages doordat meerdere databronnen worden samengebracht in één omgeving. Wij vinden het belangrijk om ANVA Analytics te ontwikkelen met Privacy by Design als uitganspunt, waardoor het aan de huidige privacywetgeving voldoet.

Uitgebreide rapportagemogelijkheden

ANVA Analytics is zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk. U kunt zelf gemakkelijk rapportages maken, bewerken en delen met Visualizer, de rapportagetool in ANVA Analytics. Hierdoor kunt u rapportages maken die afgestemd zijn op de doelen waar u de voortgang van wilt bewaken. Ook verwerft u op deze manier nieuwe inzichten in uw bedrijfsvoering.

ANVA Analytics bevat ook meerdere standaardrapportages die u inzicht geven in de huidige stand van zaken van uw organisatie. Zo ziet u bijvoorbeeld snel wat de ontwikkelingen zijn van uw omzet, portefeuille of werkvoorraden.

Snel inzicht met interactieve dashboards

Met de interactieve dashboards ziet u in één oogopslag hoe uw organisatie ervoor staat en kunt u continu sturen op prestatieverbetering van uw dagelijkse processen. Hierdoor steekt u energie en tijd in precies die zaken waar het nodig is. Op deze manier kunt u structureel uw bedrijfsvoering verbeteren.

 

Op koers met ANVA Analytics 

Biemans Makelaardij en Assurantiën is ANVA Analytics gebruiker van het eerste uur. William Heijmans vertelt waarom Biemans voor ANVA Analytics heeft gekozen en hoe het ze helpt om op koers te blijven.

'Deze software is toekomstbestendig, gebruiksvriendelijk en de informatie wordt heel overzichtelijk en duidelijk gepresenteerd. Dat laatste is heel handig want we vinden het belangrijk om de resultaten op de KPI’s inzichtelijk te maken en samen te delen.'

Lees het hele interview

 

Webinar ANVA Analytics

Op 24 juli 2018 organiseerde ANVA een webinar over ANVA Analytics waarin Jelmer Feitsma en René Hartong lieten zien hoe u zelf eenvoudig rapporten kunt maken, exporteren en delen. Heeft u dit gemist? Of wilt het nog eens terugkijken?  

Bekijk het webinar

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons