Nieuws

Licent live met ANVA Rules

In juli is Licent als eerste live gegaan met het splinternieuwe vergelijk- en sluitplatform ANVA Rules. Licent was samen met andere geïnteresseerde pioniers al in een vroeg stadium intensief betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe platform.

'Samen met onder andere Licent hebben we toegewerkt naar een eerste versie van het product die aansluit bij hun behoeften en hen ondersteunt bij de efficiencyslagen die zij willen maken', zegt productowner Imar Meijer. 'Vanuit hun eigen praktijkervaring leverden zij waardevolle input en bevindingen die wij vervolgens gebruikt hebben in de doorontwikkeling van ANVA Rules'. (Lees ook het interview dat eerder in het ANVA magazine is verschenen, red.) 

'Voordat Licent startte met ANVA Rules hebben zij eerst ANVA CRM in gebruik genomen. Nadat de implementatie hiervan in juni succesvol was afgerond en de aangesloten kantoren ermee aan de slag konden, was het tijd voor de volgende stap.', vertelt projectmanager Çetin Gökhan. 'Medio juli zijn de 24 key-users van Licent vervolgens als allereerste gebruikers gestart met ANVA Rules. De rest van de organisatie en aangesloten kantoren volgen na de zomer.'


Frans Kemper, directeur van Licent is trots op deze mooie stap. 'Het werken met Scrum was voor beide organisaties nieuw. Onderweg is onze beleving gewijzigd van een "voorzichtig avontuur" naar een "beheersbaar project" waarin concrete en planbare resultaten werden behaald. En dat is een groot compliment aan ANVA en onze leden, die in nauwe samenwerking met Licent hebben deelgenomen aan het project. Onze gezamenlijke ambities voor de komende maanden zijn hoog, maar het vertrouwen is er aan beide zijden dat we deze stappen gaan zetten. Gaaf!', schrijft Frans in een post op LinkedIn. 

Vanzelfsprekend is ook ANVA erg blij met deze mijlpaal, maar dat wil niet zeggen dat we nu achterover leunen. 'Vanaf nu bouwen we samen dagelijks verder een innoverend platform waarmee we onze dienstverlening steeds prominenter via moderne middelen ter beschikking stelt aan onze gebruikers.', zegt Imar Meijer. 'We zijn trots op deze eerste versie van ANVA Rules, het is een mooi vertrekpunt voor de verdere doorontwikkeling van het platform.'

 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons