Komt u ook naar am:innosurance?

ANVA verzorgt sessie over concrete toepassingen van de Blockchain

Op 27 juni a.s. vindt am:innosurance plaats. Laat u  inspireren en ontdek hoe u in de verzekeringswereld kunt innoveren naast uw bestaande activiteiten. Deze editie belooft praktischer dan ooit te worden. Ook ANVA is weer van de partij. Wij ontmoeten u graag bij de stand van onze partner Postex om al uw vragen over de nieuwe koppeling te beantwoorden. Daarnaast neemt strategisch directeur Justin Schlee één van de parallelsessies voor zijn rekening waarbij hij concrete cases behandelt van peer-to-peer platforms en blockchain-toepassingen in de verzekeringssector. Komt u ook? 

Parallelsessie | Van experimentele revolutie naar slimmere dagelijkse praktijk

 

Er wordt veel gepraat en geëxperimenteerd over blockchain en peer-to-peer platformen. Maar hoe kan het vandaag de dag écht toegepast worden binnen de verzekeringsbranche? Over welke ingrediënten beschikt een succesvol platform? Wat maakt een verzekeringsplatform slim? En hoe kunt u er zelf efficiënter door gaan werken? Vorig jaar tijdens am:innosurance gaf Justin Schlee al een verhelderende uitleg over de blockchain. Dit jaar neemt hij u mee in concrete toepassingen hiervan in platformen voor de verzekeringsbranche en hoopt hij u te inspireren om niet langer te innoveren naast uw bestaande activiteiten, maar om te innoveren in uw bestaande activiteiten. 

 

 

am:innosurance bijwonen?

Voor meer informatie over het hele programma van am:innosurance en inschrijfmogelijkheden kunt u terecht op de website: innosurance.amweb.nl  

 

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA

En blijf op de hoogte van al ons nieuws, onze events, webinars & blogs

MEER WETEN OVER DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN ANVA?

Mail of bel ons gewoon even!

033 - 4798200 Mail ons